Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

uPoMoc

30. 07. 2018. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Akcija i u Užicu: Ne prljaj. Nemaš izgovor!

Tokom dosadašnjih akcija na brojnim lokacijama u nekoliko desetina gradova, tokom četiri sezone je očišćena površina veličine oko 70 fudbalskih terena.

Eko tim SBB fondacije tokom vikenda čisito užički Veliki park nakon Park festa, a u sklopu društveno- odgovorne kampanje Ne prljaj. Nemaš izgovor!

-          Ovim aktivnostima, nastavljamo da podsećamo da od svih nas zavisi koliko će sredina u kojoj živimo biti čista, a ujedno bih se zahvalila svim sugrađanima koji su se priključili akciji, kaže menadžer poslovne jedinice SBB-a u Užicu Zorica Vitorović, istakavši da se akcija nastavlja u Vrnjačkoj Banji, a da su od juna očišćene lokacije u Pančevu, Kragujevcu, Somboru, Leskovcu i Novom Sadu, za vikend u Užicu.

Ovo je četvrta sezona kampanje koja se održava sa ciljem da ukase građanima na važnost odgovornog ponašanja prema životnoj sredini.

Kako navode iz SBB fondacije, tokom dosadašnjih akcija na brojnim lokacijama u nekoliko desetina gradova, očišćena je površina veličine oko 70 fudbalskih terena.

U okviru kampanje je postavljeno i 21 igralište u 19 gradova Srbije, podeljeno je 40.000 biorazgradivih torbi, a oko 17.500 dece odgledalo je i edukativnu predstavu Ko to tamo prlja?, uz podelu istoimenih slikovnica. Ne prljaj. Nemaš izgovor! je do sada podržalo i 30 javnih ličnosti motivacionim video porukama koje pozivaju na odgovornost.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage