Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

uPoMoc

01. 02. 2018. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Raspisan tender za drugu fazu gradnje Fabrike za preradu vode

Rok za podnošenje ponude ističe 02. marta u 12 časova. Otvaranje ponuda po isteku roka.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je raspisalo Javnu nabavku u otvorenom postupku za drugu fazu radova na izgradnji postrojenja za preradu pijaće vode, u okviru Projekta rekonstrukcije i dogradnje postrojenja za preradu vode Petar Antonijević. 

Rok za podnošenje ponuda je 2. mart, kada će u 12 sati i 30 minuta u beogradsokoj Nemanjinoj ulici javno biti otvorene ponude.

Podsetimo, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je obezbedilo 280 miliona dinara, koliko je prema procenama potrebno za drugu fazu radova na rekonstrukciji i dogradnji fabrike za preradu vode Petar Antonijević.

Druga faza podrazumeva uvođenje aktivnog uglja u preradu vode čime će se, kako je krajem decembra prošle godine rekla u Užicu  potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar Zorana Mihajlović, kompletno rešiti pitanje snabdevanja vodom grada Užica. Prema njenim navodima, druga faza radova bi trebalo da traje osam meseci, nakon čega će Užice, kako je tada poručio gradonačelnik Užica Tihomir Petković, dobiti najsavremeniju fabriku za preradu pijaće vode u Srbiji.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je finansiralo prvu fazu radova, u sklopu koje je uveden ozon u ppostupak prerade vode, sa oko 360 miliona dinara, Grad Užice sa oko 49 miliona, dok je JKP Vodovod izdvojio oko 22,5 miliona dinara za dodatne, neophodne radove.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage