Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

29. 03. 2018.

Autor: Radio Luna

Oglasi RAM mreže

Pozovite 031 515 333

Agenciji Sequester employment d.o.o. potrebni radnici za poslove očitavanja potrošnje električnih brojila. Poželjno iskustvo korišćenja telefona sa Android sistemom. Više informacija na telefon: 064/8367585

__________________________________________

Komisija za stambena pitanja grada Užica, raspisuje sledeći:OGLAS za dodelu stambene podrškePredmet oglasa je dodele stanova u stambenim objektima u Sevojnu i to:

1. Stan broj 19 površine 35,78m2 u ulici Višeslava Bugarinovića 14/b u Sevojnu.Prednost u dodeli ovog stana imaju izbegla i interno raseljena lica, jer je predmetnistan u prvom izboru korisnika stanova dodeljen korisniku iz ove kategorije.

2. Stan broj 2 površine 25,10m2 u ulici Višeslava Bugarinovića 24 u Sevojnu.Prijavu na oglas mogu podneti lica koja su ostvarila pravo na materijalno obezbeđenje popropisima o socijalnoj zaštiti i obezbeđenju građana, a koja su nesposobna za rad i nemaju članoveporodice u radnom odnosuPrednost u dodeli stana u ulici Višeslava Bugarinovića 14/b u Sevojnu imaju izbegla iinterno raseljena lica, jer je predmetni stan u prvom izboru korisnika stanova dodeljen korisnikuiz ove kategoriji.Ukoliko se na oglas o izboru korisnika stana u ulici Višeslava Bugarinovića 14/b u Sevojnu za dodelu stambene podrške ne jave izbegla i interno raseljena lica koja ispunjavaju usloveoglasa, ovaj stan može se dodeliti korisniku iz domicilnog stanovništva koji ispunjava usloveoglasa.Prijavu na raspisani oglas o dodeli stana sa potrebnim dokazima, zainteresovana licapodnose na sledeću adresu:Grad Užice Dimitrija Tucovića 52 sa naznakom Komisija za stambena pitanja – prijava naoglas za stambenu podršku.

Rok za podnošenje prijava je 7 dana od dana od dana objavljivanja oglasa na sajtu grada Užica.Neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Korisnik ne može steći pravo svojine na stambenoj jedinici koja mu je dodeljena nakorišćenje.Korisnik je u obavezi da za stan koji mu bude dodljen po osnovu ovog oglasa plaćamesečnu zakupninu, troškove utroška električne energije i komunalne troškove.Za sve ostale informacije obratiti se na telefon 590-150 ili u kancelariju broj 40 ugradskoj kući ili na zvaničnom sajtu grada Užica.

______________________________

Hotel MONS sa Zlatibora oglašava slobodna radna mesta za pozicije:

- kuvar sa iskustvom

- konobar

Radnu biografiju možete poslati na hotel@mons-zlatibor.com ili ostaviti na recepciji hotela svaki dan od 00-24h. Kontakt telefon 031/848-005

Konkurs je otvoren do 27.04.2018.

_________________________________

Butiku na Zlatiboru potrebna devojka za rad u prodaji. 061 189 70 86

___________________________________________

Restoranu Pastir u Mačkatu potreban kuvar sa radnim iskustvom na neodredjeno vreme. Piceriji Kazablanka u Čajetini potreban pica majstor na neodredjeno vreme.

Informacije na 069 616 313

__________________________________________

Kompanija Zlatiborac oglašava potrebu za pomoćnim radnikom koji bi obavljao poljoprivredne poslove kao i poslove održavanja higijene i uređenja poslovnog kompleksa kompanije u  Mačkatu.

 Zainteresovani kandidati mogu predati svoje biografije lično, putem pošte na adresu Zlatiborac d.o.o. 31312 Mačkat, ili putem mejla na adresu office@zlatiborac.rs  do 20.aprila  2018. godine.

____________________________________________

 

Potrebna  iskusna, ozbiljna ženska osoba za čuvanje starije ženske osobe koja se otežano kreće. Naselje Senjak - Užice. Kontakt telefon:   063/283-854

 ________________________________

 

Hotelu Zlatarski Zlatnik potrebni kadrovi sa i bez radnog iskustva na sledećim pozicijama:

-Kuvari

-Šankeri ili pomoćno radnici u šanku

-Sobarice

-Recepcioneri

-Menadžer ili osoba koja je kadra da objedini sve hotelsko restoranske poslove.

Informacije 069 623761 i 033 65500 ili lično u hotelu Zlatarski Zlatnik.

_____________________________

Akcija u Aqualab31 laboratoriji, Međaj 7, zbog polaska dece u školu. 
Dragi roditelji,

 deo pripreme za upis u osnovnu školu predstavlja i sistematski pregled, koji je obavezan za svako dete. Cilj sistematskog pregleda jeste procena zdravstvenog stanja deteta i njegova zrelost za upis u prvi razred osnovne škole.
Aqualab plus laboratorije i u ovim važnim momentima su uz Vas i zato svim  našim budućim školarcima tokom meseca Aprila i Maja, dajemo  50% popusta  na osnovni panel laboratorijskih analiza za polazak u školu:
 Kompletna krvna slika, urin-celokupan pregled sa sedimentom.

 ____________________

Firmi Crops & Partners u Požegi potrebni radnici za rad u hladnjači. Za sve bliže informacije javiti se na brojeve telefona:

 031/591 814 ili 031/591 822, svakim radnim danom u terminu od 10h do 17h

 ____________________________________

 

Igrate i trenirate tenis? Volite Taru?  Bukirajte  na vreme kod nas  smeštaj, jer su  uslovi za pripreme odlični... planinski!

 Za goste hotela "Beli Bor" i  "Omorika" ne naplaćuje se zakup teniskih terena dok postoje uslovi za njihovo korišćenje sve  do 10. jula.

 Birajte, čvrtstu podlogu ili šljaku..

 Za teniske pripreme kod hotela "Omorika"  od 10. Jula  do 10. septembra  zakup terena se naplaćuje.

 Vaša  Vojna ustanova "Tara".  031 315 0050

 

_______________________________

Akcija u Apotekama Kršenković:

Pufies pelene 1249

Optimum B complex- 449

Vitalis sportska krema-999

Šumske kapi-1399

 ____________________

 Gaga turs Zlatibor  radi po novom redu vožnje i uspostavili su nove polaske za Beograd koji saobraćaju delom izgradjenog autoputa. Nove linije su i na relaciji Prijepolje - Užice - Niš i Kragujevac - Bar . U Gaga tursu možete obezbediti povratne karte i popust za studente i penzionere Sve informacije na telefone 031 524 518 i 064 87 07 333 i  gaga-turs.rs

 ____________________________________________ 

Porodična apoteka Iva-Zlatibor na Jezeru i na pijaci 26 godina sa vama.Domaći i uvozni lekovi , prirodni preparati, čajevi i čajne mešavine, zdrava hrana, prirodna i organska kozmetika, ortopedska i medicinska obuća, kućna hemija-po akcijskim cenama, sve za bebe i sportiste, homeopatija i bahove kapi, besplatan pregled kože i pregled na welnes aparatu. Kartica zdravlja, akcijske novine sa popustima do 40% ! Novo u apotekama IVA! Ulje smilja I krema za osetljivu i suvu kožu sa uljem smilja i nevena. Ulje smilja je prirodni proizvod, poznat kao efikasno sredstvo za uklanjanje bora i ožiljaka. Akcija roditelj + I poklon torba za kolica. Dobro zdravlje žele Vam Apoteke Iva. Dobro došli!

 ________________________________________

Važno obaveštenje za sve gradjane koji uče ili žele da uče nemački jezik, radi zaposlenja , školovanja iboravka u zemljama nemačkog govornog područja !!!LICENCIRANI ISPITNI TEST CENTAR TELC i NS PRO GROUP Užice! MEDJUNARODNO PRIZNATA DIPLOMA ZA MEDICINSKI I OPŠTI NEMAČKI JEZIK VIŠE NIJE POTREBNO putovati U BEOGRAD - SVE ŠTO VAM JE POTREBNO IMA U UŽICU. Više informacija o polaganju medjunarodnih ispita nemačkog jezika možete dobiti u prostorijama škole NS PRO group, Trg partizana 10, zgrada Kula, 1 sprat ili na telefon 031/518 143 Telc licencirani ispitni centar NS PRO group - BLIŽE, povoljnije I brže do Telc sertifikata.

 

 


Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage