Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

09. 03. 2018.

Autor: radioluna.rs Izvor: amss.org.rs

Stanje na putevima

Teretnim vozilima još uvek nije dozvoljena vožnja na pojedinim putevima u zapadoj Srbiji. Put II A-170 Bajina bašta - Kaluđerske Bare - Kremana, put II A-197 Čačak-Ivanjica II A - 201 Sjenica - Krajnović - Bare - Vrbnica i na putu I A - 202 Sjenica - Suvi do – Leskova - Tutin. http://amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210

Teretnim vozilima još uvek nije dozvoljena vožnja na pojedinim putevima u zapadoj Srbiji. Put II A-170 Bajina bašta - Kaluđerske Bare - Kremana, put II A-197 Čačak-Ivanjica II A - 201  Sjenica - Krajnović - Bare - Vrbnica  i na putu I A - 202 Sjenica  - Suvi do – Leskova - Tutin.

Klizav kolovoz se očekuje na području Užica, Požege, Zlatibora, Nove Varoši, Prijepolja, Priboja, Sjenice I Ivanjice.

Ako putujete prema Višegradu obratite pažnju na ućestale odrone na putu koji vodi kroz Mokru goru. Zbog odrona i klizišta u mestu Draževići na deonici između Nove Varoši i Bistrice na snazi je izmna saobraćaja koji se odvija naizmenićnim propuštanjem. Iz AMSS-a upozoravaju na puteve Nova Varoš - Zlatibor, Bajna Bašta - Tara , Novi Pazar - Duga Poljana – Sjenica. U zimskim mesecima na ovim deonicama se ne preporučuje putovanje bez zimske opreme koja je svakako obavezna.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage