Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

08. 03. 2018.

Autor: radioluna.rs Izvor: amss.org.rs

Stanje na putevima

Zbog loših uslova za vožnju zabrana za kamione sa prikolicom i šlepere važi na deonicama Bajina Bašta-Kaluđerske bare-Kremna, Novi Pazar - Sjenica - Nova Varoš , Ivanjica-Sjenica, Sjenica - Krajnović - Bare – Vrbnica, Duga Poljana-Karajukića Bunari-Ugao, Sjenica-Buđevo-Karakujiće Bunari-Suvi Do-Leskova-Tutin. http://amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210

Zbog loših uslova za vožnju zabrana za kamione sa prikolicom i šlepere važi na deonicama Bajina Bašta-Kaluđerske bare-Kremna, Novi Pazar - Sjenica - Nova Varoš , Ivanjica-Sjenica, Sjenica - Krajnović - Bare – Vrbnica, Duga Poljana-Karajukića Bunari-Ugao, Sjenica-Buđevo-Karakujiće Bunari-Suvi Do-Leskova-Tutin.

Na klizav kolovoz naićićete na području Užica, Požege, Zlatibora kao i na putevima Nove Varoši, Prijepolja i Priboja, Sjenice I Ivanjice.

Zbog odrona i klizišta u mestu Draževići na deonici između Nove Varoši i Bistrice na snazi je izmna saobraćaja koji se odvija naizmenićnim propuštanjem. Ako putujete prema Višegradu obratite pažnju na ućestale odrone na putu koji vodi kroz Mokru goru.

Iz AMSS-a upozoravaju na puteve Nova Varoš – Zlatibor, Bajna Bašta – Tara , Novi Pazar - Duga Poljana – Sjenica. U zimskim mesecima na ovim deonicama se ne preporučuje putovanje bez zimske opreme koja je svakako obavezna

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage