Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

02. 03. 2018.

Autor: radioluna.rs Izvor: amss.org.rs

Stanje na putevima

Na mapi AMSS deonice Zlatibor – Nova Varoš, Bajina Bašta – Tara i deonica puta Novi Pazar - Duga Poljana – Sjenica su oznaceni kao opasne deonice za vožnju u zimskim mesecima. Poštujte saobraćajne propise, ne ideite na pomenute deonice bez zimske opreme koja je svako obavezna. http://amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210

Zbog loših uslova za vožnju zabrana za kamione sa prikolicom i šlepere važi na deonicama Užice - Kadinjača - Rogačica – Kostojevići, Užice-Karan-Kosjerić, Kneževići - Kremna – granični prelaz Kotroman, Prijepolje - Manastir Mileševa, Prijepolje-Jabuka , Kosjerić-Požega-Arilje. Kamionima sa prikolicom i šleperima nije dozvoljeno ni na deonicama puteva Novi Pazar - Sjenica - Nova Varoš , Ivanjica-Sjenica, Sjenica - Krajnović - Bare – Vrbnica, Duga Poljana-Karajukića  Bunari-Ugao, Sjenica-Buđevo-Karakujiće Bunari-Suvi Do-Leskova-Tutin.

Klizav kolovoz vozače očekuje na području Užica I Požege, na području Nove Varoši, Prijepolja i Priboja.

Na mapi AMSS deonice Zlatibor – Nova Varoš, Bajina Bašta – Tara i deonica puta Novi Pazar - Duga Poljana – Sjenica su oznaceni kao opasne deonice za vožnju u zimskim mesecima. Poštujte saobraćajne propise, ne ideite na pomenute deonice bez zimske opreme koja je svako obavezna.

Zbog odrona i klizišta u mestu Draževići na deonici između Nove Varoši i Bistrice na snazi je izmna saobraćaja koji se odvija naizmenićnim propuštanjem. Ako putujete prema Višegradu obratite pažnju na učestale odrone na putu koji vodi kroz Mokru goru.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage