Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

01. 03. 2018.

Autor: radioluna.rs Izvor: amss.org.rs

Stanje na putevima

Na klizav kolovoz naićićete na području Užica, Požege, Zlatibora kao i na putevima kod Nove Varoši, Prijepolja i Priboja i Novog Pazara. http://amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210

Zbog loših uslova za vožnju zabrana za kamione sa prikolicom i šlepere važi na deonicama Novi Pazar - Sjenica - Nova Varoš , Ivanjica-Sjenica, Sjenica - Krajnović - Bare – Vrbnica, Duga Poljana-Karajukića  Bunari-Ugao, Sjenica-Buđevo-Karakujiće Bunari-Suvi Do-Leskova-Tutin takodje nije prohodan za teretna vozila.

Na klizav kolovoz naićićete na  području Užica, Požege, Zlatibora  kao i na putevima kod Nove Varoši, Prijepolja i Priboja i Novog Pazara.

Zbog odrona i klizišta u mestu Draževići na deonici između Nove Varoši i Bistrice na snazi je izmna saobraćaja koji se odvija naizmenićnim propuštanjem. Ako putujete prema Višegradu obratite pažnju na ućestale odrone na putu koji vodi kroz Mokru goru.

 Iz AMSS-a upozoravaju na puteve Nova Varoš – Zlatibor, Bajna Bašta – Tara , Novi Pazar - Duga Poljana – Sjenica. U zimskim mesecima na ovim deonicama se ne preporučuje putovanje bez zimske opreme koja je svakako obavezna.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage