Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

23. 11. 2017. Užice

Izvor: Radio Luna

Bioskop

Repertoar bioskopa ARt do 29. novembra

VAU VAU ZVEZDA/ Rock Dog

OD 23. DO 29. NOVEMBRA

SALA 2 u 18 h

cena ulaznice: 250,00 – 2D

SALA 1 u 19 h

cena ulaznice: 300,00 – 3D

 

Dužina trajanja: 90min.

Žanr: animirani, komedija

Režija: Ash Brannon

Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sledeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali on nema strast prema preuzimanju te uloge od oca Kampe.

Sve se menja kad radio padne s neba i on čuje muziku Angusa Sketerguda i odluči da život posveti muzici. Bodi će time privući pažnju Linuksa, glavnog neprijatelja njegovog sela, koji u njemu vidi način kako doći u selo. Badi mora spasiti porodicu i prijatelje, a pritom ne želi da odustane od svoga sna.

 

STIG'O ĆALE 2/ Daddy's Home 2

OD 23. DO 29. NOVEMBRA

SALA 2 u 20 h

cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 100 min.

Žanr: komedija

Glavne uloge: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow

Režija: Sean Anders

U nastavku svetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Valberg) i očuh (Vil Farel) udružili su snage kako bi svojoj deci priredili nezaboravan Božić.

Međutim, njihov odnos biće pred velikim izazovom kada Dastijev otac, mačo i šmeker stare škole (Mel Gibson) i Bredov preemotivni tata, Ded (Džon Litgou) stignu, taman na vreme da praznike pretvore u opšti haos.

LIGA PRAVDE/ Justice League

OD 23. DO 29. NOVEMBRA

SALA 1 u 21 h

cena ulaznice: 350,00

 

Dužina trajanja: 120 min.

Žanr: avantura, akcija, fantazija, 3D

Glavne uloge: Gal Gadot, Ben Affleck, Ezra Miller, Jason Momoa, Henry Cavill

Režija: Zack Snyder

Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac - Darksajd.

On ima moć koja bi mogla da uništi celu galaksiju. Brus Vejn će morati da pretraži ceo svet kako bi našao ljude dovoljno snažne da se bore protiv ovakvog protivnika. Ovaj naučnofantastični film režirao je Zaka Snajder, a po scenariju Krisa Terija i Džosa Vidona na osnovu istoimenog stripa. Producenti filma su Čarls Roven, Debora Snajder, Džon Berg i Džof Džons. Muziku su komponovali Džanki Iks-El i Deni Elfman. Sjajnu glumačku ekipu čine: Ben Aflek, Henri Kavil, Gal Gadot, Džejson Momoa, Ezra Miler, Rej Fišer, Kiran Hinds, Ejmi Adams, Vilem Dafo, Džesi Ajzenberg, Džeremi Ajrons, Dajana Lejn, Koni Nilsen i J. K. Simons. 

 

PREDGRAĐE/ Suburbicon

OD 23. DO 29. NOVEMBRA

SALA 2 u 22 h

cena ulaznice: 300,00

 

Dužina trajanja: 104min.

Žanr: krimi, tragikomedija

Glavne uloge: Oscar Isaac, Matt Damon, Julianne Moore, Josh Brolin

Režija:  George Clooney

Dobitnici nagrade Oskar, braća Koen i Džordž Kluni donose napetu kriminalističku misteriju smeštenu u 1950. godini u predgrađe, gde se najbolje i najgore ljudske osobine održavaju kroz dela na oko mirnih i običnih suseda.

Suburbikon je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima...Savršeno mesto za podizanje porodice, a u leto 1959. godine porodica Lodž je upravo to učinila. Ali mirna spoljašnost skriva uznemirujuću stvarnost. Mirna atmosfera zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja. Ovo je priča o ljudima s manama koji čine loše stvari.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage