Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

16. 11. 2017.

Autor: radioluna.rs Izvor: amss.org.rs

Stanje na putevima AMSS

Učestala pojava odrona prema Mokroj Gori! Neophodna krajnje oprezna i pažljiva vožnja!

Zbog radova na rehabilitaciji armirano betonskog vijadukta na mostu u mestu Šljivovica, došlo je do obustave saobraćaja na državnom putu IB reda broj 28, na deonici Sušica – Kremna. Radovi će se izvoditi do 25.11.2017.g. do kada će saobraćaj biti preusmeren na drž. put II A broj 173, Kremna – Dubci i drž. put IB reda broj 28, deonica Bioska - Dubci – Užice - Sušica.

 Mokra Gora-odroni

Učestala pojava odrona! Neophodna krajnje oprezna i pažljiva vožnja!

 Usled pokretanja klizišta na deonici Dubci-Kadinjača, u blizini naselja Volujac na putu IB reda broj 28, između Rogačice i Užica, saobraćaj se odvija usporeno naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

 Vozila se naizmenično propuštaju jednom kolovoznom trakom na delu državnog puta II A reda broj 191, deonica Bistrica-Jarmovac, u naselju Druglići, zbog urušenja dela propusta. Saobraćaj je obezbeđen adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 Do 31.12.2017.godine, izvodiće se radovi na izgradnji mosta preko reke Rogačica, na državnom putu II A reda broj 174, deonica Kostojevići – Varda.

 Tokom izvođenja radova saobraćaj za vozila do 3,5t biće preusmeren na privremenu saobraćajnicu, a vozila preko 3,5t nosivosti koristiće alternativne pravce u skladu sa postavljenim privremenim saobraćajnim znakovima.

 U toku su radovi na sanaciji klizišta na državnom putu I B reda broj 23, denica Nova Varoš - Bistrica. Saobraćaj se odvija jednom trakom naizmeničnim propuštanjem saobraćaja. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 Obavzezna je zimska oprema na putevima koji vode od Zlatibora, Novoj Varoši , Sjenici, Tutinu , Novom Pazaru , Ivanjice.  Zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim časovima moguća je pojava poledice.

 Na granicnim prelazima u zapadnoj Srbiji  zadržavanje u oba smera je do 30 minuta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage