Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

15. 11. 2017.

Autor: radioluna.rs Izvor: amss.org.rs

Stanje na putevima AMSS

Obavzezna je zimska oprema na putevima koji vode od Zlatibora prema Novoj Varoši , Sjenici, Tutinu , Novom Pazaru ,Ivanjice. Zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim časovima moguća je pojava poledice.

Arilje- Visoka od mosta Viroštak - Visoka je makadamski put u dužini oko 5 km. Vozače očekuju oštre krivine i veliki usponi, a u zimskim mesecima zbog obilnih snežnih padavina ova deonica je teško prohodna pa se ne savetuje korišćenje ovog putnog pravca.

 Put Ljubiš- Gostilje- Sirogojno-Rožanstvo-Stopića pećina je celom dužinom pod asvaltom. U pitanju je put užeg profila, pa savetujemo opreznu vožnju.

Usled aktiviranja klizišta na deonici Kremna- Mokra Gora, u naselju Mokra Gopra selo Špijunovići saobraćaj se odvija usporeno naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

 U toku su radovi na sanaciji klizišta na državnom putu I B reda broj 23, denica Nova Varoš - Bistrica. Saobraćaj se odvija jednom trakom naizmeničnim propuštanjem saobraćaja. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom

 Do 31.12.2017.godine, izvodiće se radovi na izgradnji mosta preko reke Rogačica, na državnom putu II A reda broj 174, deonica Kostojevići – Varda.

 Vozila se naizmenično propuštaju jednom kolovoznom trakom na delu državnog puta II A reda broj 191, deonica Bistrica-Jarmovac, u naselju Druglići, zbog urušenja dela propusta. Saobraćaj je obezbeđen adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 Usled pokretanja klizišta, u blizini naselja Volujac na putu I B reda broj 28, između Rogačice i Užica, saobraćaj se odvija usporeno naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Obavzezna je zimska oprema na putevima koji vode od Zlatibora prema Novoj Varoši , Sjenici, Tutinu , Novom Pazaru ,Ivanjice. Zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim časovima moguća je pojava poledice. 

 Vozačima se savetuje  oprezna vožnju.

 Na granicnim prelazima U zapadnoj srbiji  zadržavanje u oba smera je do 30 minuta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage