Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

13. 11. 2017.

Autor: radioluna.rs Izvor: amss.org.rs

Stanje na putevima AMSS

Stanje na putevima u zapadnoj Srbiji AMSS

Ukoliko putujete ka Mokroj Gori  budite oprezni jer je učestala pojava odrona!

Do 31.12.2017.godine, izvodiće se radovi na izgradnji mosta preko reke Rogačica, na državnom putu II A reda broj 174, deonica Kostojevići – Varda.

Otežano je odvijanje saobraćaja zbog radova na raskrsnici na kojoj se ukrštaju državni put I B reda broj 23 i državni put II A reda broj 181, na deonici Čačak – Požega.   Predviđeno je da radovi budu završeni do 15.11.2017.g.

Put I B reba br.-13 između Ivanjice i Sjenice je celom dužinom pod asfaltom. Kolovoz je u dobrom stanju pa je prohodnost ovog puta dobra.

Vozila se naizmenično propuštaju jednom kolovoznom trakom na delu državnog puta II A reda broj 191, deonica Bistrica-Jarmovac, u naselju Druglići, zbog urušenja dela propusta. Saobraćaj je obezbeđen adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Usled pokretanja klizišta, u blizini naselja Volujac na putu I B reda broj 28, između Rogačice i Užica, saobraćaj se odvija usporeno naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Došlo je do izmene u saobraćaju zbog radova na popravci državnog putu II A reda broj 179, koji prolazi kroz grad Čačak, na deonici između Trbušana i Čačaka (Ljubić).  Za vreme radova, saobraćaj je preusmeran i odvija se prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji. Ovi radovi planirano je da traju do 15.11.2017.

Obavzezna je zimska oprema na putevima koji vode od Zlatibora prema Novoj Varoši , Sjenici, Tutinu , Novom Pazaru ,Ivanjice. Zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim časovima moguća je pojava poledice. 

Vozačima se savetuje  opreznija vožnju.

Na granicnim u zapadnoj Srbiji prelazima zadrzavanje u oba smera je do 30 minuta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage