Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

22. 10. 2017.

Autor: radioluna.rs Izvor: radioluna.rs

23. godine sa Vama! MG Kafa

MG kafa se pažljivo preradjuje za sve uživaoce u Užicu, na Beloj Zemlji gde se I nalazi predstavništvo firme PK MG Kafa 94.

Kafa se sve više pije u celom svetu i predstavlјa nezaobilazni ritual, naviku i prijatnost, a ima i lekovite namene. U  današnjici napitak od kafe je sastavni deo zivota. Na našim prostorima ovaj napitak je postao I sastavni deo  naše kulture. U to se možemo uveriti jer svakog dana pozivamo nekoga ili nas neko poziva na kafu.  Ispijanje kafe je užitak u svakom delu Srbije.  Potrošnja kafe po stanovniku je jedna od vodećih u ovom delu sveta.  Ono što je jasno I što je istina je da mi volimo kafu. 

Probajte MG Kafu!


MG kafa je na tržištu prisutna 23 godine.  Kvalitet MG kafe ne treba dovoditi u pitanje jer 23. godine prisustva na tržištu govori I više od reči. 

MG kafa  se pažljivo preradjuje za sve uživaoce u Užicu,  na Beloj Zemlji gde se  I nalazi  predstavništvo firme  PK MG Kafa 94.

Miris I u kus su ključna stvar kada je kafa u pitanju. Većina stanovništva kafu pije svako jutro, koristimo je kao I lek protiv glavobolje, uživamo u kafi.

 


Potrošači su najbolji pokazatelj da u pakovanju MG kafe nema dodatnih pojačivača ukusa I mirisa, da kada kupimo kesicu od 100g ili 200 g možemo biti sigurni da pijemo pravu kafau.

U gradu Užicu se nalazi I maloprodajni objekat ispod ulaza u Dragstor, gde možete kupiti direktno mlevenu kafu, a to je još jedan pokazatelj da MG kafa svoje poverenje daje Vama. Uživajte u MG kafi svaki dan. Prijatno. Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage