Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

03. 08. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

BIOSKOP

Bioskopski repertoar od 3. do 9. avgusta

 

EMOJI FILM/ The Emoji Movie


SALA 2
OD 3. DO 16. AVGUSTA u 19 h
cena ulaznice: 250,00


Dužina trajanja: 86min.Žanr: animirani, komedijaGlavne uloge: Patrick Stewart, T.J. Miller, Jennifer CoolidgeRežija: Tony Leondis   Sakriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kome žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korišćenje izabrati vlasnik mobilnog.U tom svetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Đure, veselog emotikona koji je rođen bez filtera pa zbog toga na mnogo više načina može da izrazi svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nameri da postane “običan” kao i ostali emotikoni, Đura će zatražiti pomoć svog najboljeg prijatelja snalažljivog Baci Petra i poznate razbijačice šifri Buntovnice. Njih troje zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli kod kojim će pokušavati da “poprave” Đuru. Ali kada samom telefonu zapreti mnogo veća opasnost, sudbina svih emotikona zavisiće od ovo troje nenadanih heroja koji će pokušati da spasu svoj svet od strašnog Brisanja. 

 

 

VALERIJAN I CARSTVO HILjADU PLANETA/ Valerian and the City of a Thousand Planets


SALA 1
OD 27. JULA DO 9. AVGUSTA u 20 I 22:15 h
cena ulaznice: 350,00


Dužina trajanja: 135min.Žanr: naučna fantastika, avantura, 3DGlavne uloge: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen  Režija: Luc Besson Od vizionarskog reditelja filmova „Peti element” i „Lusi”, Luka Besona, dolazi novi blokbaster „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ u kojem glumi i planetarno popularna pevačica Rijana.Valerijan (Dejn Dehan) i Laurelin (Kara Delevinj) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerijan ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laurelin, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika (Klajv Oven), Valerijan i Laurelin su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost.

 

MAMURNI KUMOVI / A Few Less Men


SALA 2OD 3. DO 9. AVGUSTA u 21 h
cena ulaznice: 300,00


Dužina trajanja: 92min.Žanr: komedijaGlavne uloge: Xavier Samuel, Kris Marshall, Dacre Montgomery Režija: Mark Lamprell  
U svetskoj hit komediji Mamurni kumovi, David, Tom i Graham moraju prevesti leš svog prijatelja Luka nazad u London nakon što su se prilikom prisilnog sletanja aviona našli usred australijske pustinje.Momci su prepuni bola, krivice i njima karakteristične samoopsednutosti, ali i pod stalnom pretnjom Lukovog ludog rođaka Henrija. Ako im ne uspe da isporuče telo na vreme za sahranu, plati će to psihički i fizički. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage