Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

28. 07. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

BIOSKOP

Repertoar bioskopa Art do 2. avgusta

GROZAN JA 3/ Despicable Me 3

SALA 1
OD 29. JUNA DO 19. JULA u 18 h - 3D
cena ulaznice: 300,00
SALA 2
OD 29. JUNA DO 19. JULA u 19 h - 2D
cena ulaznice: 250,00


Dužina trajanja: 90min.Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan na srpski, 3DGlasovi: Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Žika Milenković, Marko Marković, Dragan Vujić Vujke, Predrag Ejdus, Milica Matejić, Mina Nenadović, Vuk Bulatović, Milena Živanović Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker Režija: Pierre Coffin & Kyle BaldaRežija sinhronizacije: Nikola Bulatović
Illumination, koji je publici doneo „Grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015, „Grozan ja 2“ i „Malce“, nastavlja avanture Grua, Lusi, njihovih predivnih ćerkica – Margo, Edit i Agnes – i Malaca u filmu „Grozan ja 3“.Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspeha da uhvati poslednjeg lošeg momka koji je pripretio celom čovečanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi kako bi obavestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš. Nebojša Dugalić (Stiv Karel) ne samo da nam ponovo na fantastičan način dočarava Grua, ovaj put ga zatičemo i u drugoj ulozi – Drua, Gruovog davno izgubljenog brata blizanca. Mina Lazarević (Kristen Vig) vraća nam se kao super špijun Lusi, dok je u ulozi novog glavnog negativca Baltazara Breta, bivše zvezde programa za decu, koji je postao opsednut zlim TV likom koga je igrao 80-ih, Žika Milenković (Trej Parker). Gruov najimpresivniji protivnik do sada, Bret je odlučan da pokori Holivud…i svakoga ko mu se nađe na putu. 

 

BILO JEDNO VENECIJI/ Once Upon a Time in Venice

SALA 2
OD 27. JULA DO 2. AVGUSTA u 20:15 h
cena ulaznice: 300,00


Dužina trajanja: 94min.Žanr: akcija, komedija, trilerGlavne uloge: Jason Momoa, Bruce Willis, Elisabeth Röhm, John GoodmanRežija: Mark Cullen, Robb Cullen  Stiv Ford (Brus Vilis) je privatni detektiv iz Los Anđelesa koji se povukao iz posla ali ne sasvim. Njegov profesionalni i privatni život se ruši kada njegovog voljenog psa ljubimca Badija ukrade ozloglašena banda. Čitav niz ludih okolnosti dovodi ga dotle da se kladi sa bandom, dok ga u isto vreme ga progone dva osvetoljubiva brata Samoanca, debelokožca, i još nekoliko drugih mutnih likova. Kažu da je pas najbolji čovekov prijatelj, a Stiv nam pokazuje koliko daleko je čovek spreman da ode da bi ponovo bio sa njim. 

VALERIJAN I CARSTVO HILjADU PLANETA/ Valerian and the City of a Thousand Planets

SALA 1
OD 27. JULA DO 9. AVGUSTA u 20 I 22:15 h
cena ulaznice: 350,00


Dužina trajanja: 135min.Žanr: naučna fantastika, avantura, 3DGlavne uloge: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen  Režija: Luc Besson Od vizionarskog reditelja filmova „Peti element” i „Lusi”, Luka Besona, dolazi novi blokbaster „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ u kojem glumi i planetarno popularna pevačica Rijana.Valerijan (Dejn Dehan) i Laurelin (Kara Delevinj) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerijan ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laurelin, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika (Klajv Oven), Valerijan i Laurelin su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost.

AMITIVIL: BUĐENjE / Amityville: The Awakening

SALA 2
OD 27. JULA DO 2. AVGUSTA u 22 h
cena ulaznice: 300,00


Dužina trajanja: 85min.Žanr: horor, trilerGlavne uloge: Bella Thorne, Cameron Monaghan, Jennifer Jason Leigh, Jennifer Morrison, Mckenna Grace Režija: Franck Khalfoun 

Bel, njena mala sestra Džulijet i njen komatozni brat blizanac, preselili su se u novu kuću sa svojom samohranom majkom Džoanom, kako bi uštedeli novac i plaćali bratovo skupo lečenje.Ali kada počnu da se pojavljuju čudni fenomeni u kući, uključujući i čudesni oporavak brata i Beline užasne noćne more, Bel počinje da sumnja da joj majka ne govori sve - ubrzo shvata da su se uselili u ozloglašenu Amitivil kuću. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage