Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

29. 06. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Bioskopski repertoar do 5. jula

Novi repertoar možete pogledati u bioskošu Art do 5. jula

GROZAN JA 3/ Despicable Me 3

SALA 1

OD 29. JUNA DO 19. JULA

u 18 h - 3D

cena ulaznice: 300,00

SALA 2

OD 29. JUNA DO 19. JULA

u 19 h - 2D

cena ulaznice: 250,00

Dužina trajanja: 90min.

Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan na srpski, 3D

Glasovi: Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Žika Milenković, Marko Marković, Dragan Vujić Vujke, Predrag Ejdus, Milica Matejić, Mina Nenadović, Vuk Bulatović, Milena Živanović Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker

Režija: Pierre Coffin & Kyle Balda

Režija sinhronizacije: Nikola Bulatović

Illumination, koji je publici doneo „Grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015, „Grozan ja 2“ i „Malce“, nastavlja avanture Grua, Lusi, njihovih predivnih ćerkica – Margo, Edit i Agnes – i Malaca u filmu „Grozan ja 3“.

Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspeha da uhvati poslednjeg lošeg momka koji je pripretio celom čovečanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi kako bi obavestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš. Nebojša Dugalić (Stiv Karel) ne samo da nam ponovo na fantastičan način dočarava Grua, ovaj put ga zatičemo i u drugoj ulozi – Drua, Gruovog davno izgubljenog brata blizanca. Mina Lazarević (Kristen Vig) vraća nam se kao super špijun Lusi, dok je u ulozi novog glavnog negativca Baltazara Breta, bivše zvezde programa za decu, koji je postao opsednut zlim TV likom koga je igrao 80-ih, Žika Milenković (Trej Parker). Gruov najimpresivniji protivnik do sada, Bret je odlučan da pokori Holivud…i svakoga ko mu se nađe na putu.

KUĆA UVEK DOBIJA/ The House

SALA 2

OD 29. JUNA DO 5. JULA

u 20 i 22 h

cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 88min.

Žanr: komedija

Glavne uloge: Will Ferrell, Amy Poehler, Allison Tolman

Režija: Andrew Jay Cohen

 

Urnebesni Vill Ferrell i Ejmi Poeler naći će se u nezavidnoj situaciji kada shvate da im je ćerka primljena na fakultet, a oni nemaju novac za njeno školovanje. Scott nagovori svoje prijatelje da organizuju ilegalni kazino u svom podrumu nakon što su on i njegova žena Kejt potrošili svu ušteđevinu za ćerkin fakultet. 

 

PRETERIVANjE/ Overdrive

 

SALA 2

OD 29. JUNA DO 5. JULA

u 21 h

cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 96min.

Žanr: akcija, triler

Glavne uloge: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss

Režija: Antonio Negret  

Profesionalni kradljivci automobila Endrju i njegov mlađi brat Garet, nađu se u sukobu s francuskim gangsterima.

Dvojica braće specijalizovani su za krađu skupocenih, luksuznih automobila. Angažovanii su da ukradu Bugatti iz 1937. vredan milion eura, te se zapute na jug Francuske kako bi izvršili posao. Nažalost budu uhvaćeni od strane vlasnika i lokalnog gangstera Jakoma Moreina. On im u zamenu za njihove živote nudi novi posao – ukrasti od njegovog glavnog rivala, Maksa Klempa, njegov najluksuzniji auto – Ferrari 250 GTO iz 1962.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage