Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

16. 06. 2017. Beograd

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Prijavite se za Rok kamp za devojčice

Poziv za učešće devojčica na kampu trenutno je otvoren i trajaće do 18. juna

Rok kamp za devojčice, prvi takve vrste u Srbiji i u celom regionu održaće se od 21. do 27. avgusta na Avali. Devojčice uzrasta od 10 do 14 godina iz svih delova Srbije mogu se prijaviti za učenje i usavršavanje sviranja bubnja, gitare, bas gitare ili klavijatura.

Poziv za učešće devojčica na kampu trenutno je otvoren i trajaće do 18. juna. Prijava se sastoji iz tri dela: popunjavanja formulara, snimanja kratkog videa i slanja saglasnosti roditelja. Obaveštenje o odabranim učesnicama biće objavljeno 25. juna na sajtu www.femix.info.

Iza kampa stoji tim mladih Organizacije za promociju aktivizma u okviru programa za afirmaciju ženskog stvaralaštva FEMIX. Organizacija za promociju aktivizma je deo Nezavisne kulturne scene Srbije i Krovne organizacije mladih Srbije.

Prvi Rock 'n' Roll Camp for Girls osnovan je u Portlandu pre više od 15 godina. Svetska Girls Rock Camp asocijacija okuplja 86 kampova na 5 kontinenata i očekuje se da će i kamp u Srbiji uskoro postati deo te svetske mreže.

Rok kampom za devojčice teži se ka promeni današnje slike na alternativnoj muzičkoj sceni: devojaka i žena na domaćim top listama u rok muzici ima svega 6.5 odsto.

Inače, polaznice prvog Rok kamoa će svoje nove veštine pokazati na zajedničkom nastupu na otvorenoj sceni odmarališta Šuplja stena na Avali 27. avgusta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage