Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

08. 05. 2017. Požega

Autor: Radio Luna Izvor: Gradska galerija Požega

Gradska galerija Požega raspisala foto-konkurs za požeške učenike

Gradska galerija Požega je raspisala foto-konkurs za učenike svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Požega

Gradska galerija Požega je raspisala foto-konkurs za učenike svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Požega.

Na konkurs je potrebno slati fotografije pejzaža u pokretu, da se vidi kretanje na fotografiji. Autor fotografije je potrebno da fotografiju napravi dok se kreće, ili iz autobusa, automobile, a mogu se fotografisati i drugi objekti u pokretu.

Fotografije se šalju na mejl adresu galerijapozega@gmail.com ili na fejsbuk stranicu Gradska Galerija Požega sa naznakom Za foto-konkurs – Pejzaži u pokretu. Uz fotografiju je potrebno navesti ime i prezime, školu, razred, odeljenje, kontakt telefon i mejl.

Rok za slanje radova je 17. maj u ponoć.

Sve pristigle fotografije će biti izložene u holu Kulturnog centra Požega na manifestaciji Noć muzeja 20. maja, a tri najbolje fotografije će biti nagrađene.

Inače, u Gradskoj galeriji Požega, je trenutno postavljena izložba slika pod istim nazivom "Pejzaži u pokretu" umetnice iz Beograda Ane Marković. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage