Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

01. 03. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Likovni konkurs Umetničke škole Užice

Konkurs Moj svet se raspisuje kako bi se podstaklo dečje likovno stvaralaštvo

Umetnička škola u Užicu je raspisala drugi likovni konkurs pod nazivom Moj svet za učenike sedmih i osmih razreda osnovnih škola. Cilj konkursa je da se podstakne dečje likovno stvaralaštvo.  

Učenici mogu da prijave radove u kategorijama – crtež (meka olovka, ugljen, tuš i pero, lavirani tuš, kolaž, kao i njihove kombinacije, i slika (vodene boje, tempere, suvi i uljani pasteli, kolaž, kao i njihove kombinacije).

Na poleđini prijavljenog rada, koji bi trebalo da bude formata bloka broj pet, potrebno je da se navedu podaci o školi (adresa,kontakt, imejl), ime i prezime učenika, razred i odeljenje, ime i prezime nastavnika- mentora, kao i kagegoriju za koju se prijavljuje.

Radovi se mogu dostaviti lično ili poštom na adresu Umetnčka škola, Veliki park br. 3, 31000 Užice, s naznakom za likovni konkurs.

Svaka škola može da čestvuje sa najviše deset radova, a jedan učenik sa po jednim radom u obe kategorije. 

Radovi koji prođu selekciju biće izloženi na izložbi u Umetničkoj školi, u okviru manifestacije Noć muzeja, 20. maja, kada će biti proglašeni najbolji, dodeljene nagrade i zahvalnice.

Rok za predaju radova je 21.april, a detaljnije informacije o konkursu je moguće pronaći na http://www.umetnicka-skola-uzice.edu.rs/news.php?id=112

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage