Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

eUE

05. 07. 2018. Zlatibor

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Digitalizacijom do boljeg poslovanja(AUDIO)

O digitalnoj transformaciji, procesu kroz koji, sada već očigledno, mora da prođe svaka kompanija koja želi da nastavi da se takmiči na sve konkurentnijem tržištu

Digitalna transformacija predstavlja prilagođavanje biznisa okolnostima koje postoje u svetu, zbog čega je potrebno da svi biznisi prihvate inovacije digitalne tehnologije, rekao je za RAM mrežu Vladan Kovač,  direktor i osnivač Webiz konferencije koja je nedavno održana na Zlatiboru.

Kovač je istakao da je pravljenje potpuno novog digitalnog proizvoda jedan od načina kako se digitalna transformacija može primeniti u poslovanju. Za to je, kako kaže, potrebno osluškivanje tržišta.

Digitalnom transformacijom, kako je Kovač rekao za RAM mrežu, firme ne mogu ništa da izgube već samo da dobiju.

-    Firme dobijaju produktivnost koja se postiže ulaganjima, pre svega ulaganjem u zaposlene i njihovo usavršavanje, rekao je Kovač. 

Direktor kompanije 30Hills Đorđe Filipović je objasnio za RAM mrežu šta je sve potrebno da bi firma iz tradicionalnog načina rada prošla kroz proces digitalne transformacije i pojasnio početne, osnovne korake kroz koje firme i zaposleni u tim firmama prolaze.

Direktor kompanije 30Hills je rekao da je trenutno u procesu digitalizacije jedna kompanija iz Užica koja je, kako navodi, sagledala i prepoznala potrebu da se otvori.

Digitalni arhitekta za centralnu i istočnu Evropu Marko Marjanović, iz kompanije Microsoft, rekao je da je danas pravo vreme za transformaciju i da je ona moguća svuda, kako navodi, od poslovično inertnog javnog sektora do onih koji to najbrže rade u sferi marketinga.

-          Digitalna transformacija predstavlja ukrštanje setova podataka i korišćenje tih setova podataka i svih onih dikitalnih prednosti raznih digitalnih tehnologija u implementaciji različitih rešenja kompanija, istakao je za RAM mrežu predsednik menadžmenta projekta Instituta u Srbiji i vlasnik konsultanske kuće Miroslav Aničin.

Webiz je nedavno održan na Zlaitboru sa ciljem da okupi ljude iz različitih sfera, sa različitih lokacija, ali sličnih zanimanja i interesovanja kako bi ih povezao, pobioljšao komunikaciju i uspostavio bolju poslovnu saradnju.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage