Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

eUE

07. 06. 2018. Užice

Autor: J.P. Izvor: Radio Luna

Važeće skupštinske odluke na jednom mestu

Prema najavama, u junu će u potpunosti zaživeti elektronski registar važećih skupštinskih odluka

Elektronski registar skupštinskih odluka Grada Užica je zaživeo.

Dostupan je građanima na zvaničnom sajtu Grada Užica.

Na jednom mestu građani mogu pretraživati, čitati i preuzimati važeće skupštinske odluke, uz njihove izmene i dopune, a javni službenici ih registrovati.

Predsednik Skupštine grada Užica Branislav Mitrović za RAM mrežu kaže da je i dalje u toku pretvaranje važećih skupštinskih odluka iz pismene u elektronsku formu.

Javnosti je od juče dostupan zvaničan Jutjub kanal Skupštine grada Užica na kojem je postavljena 22. sednica užičke skupštine. Na istom mestu biće okačene sve sednice Skupštine grada Užica i dešavanja u vezi tog organa lokalne samouprave.  

Prema ranijim najavama Branislava Mitrovića, jun će biti mesec za elektronske novotarije i nastavak procesa digitalizacije u Užicu.

Postupkom digitalizacije lokalna samouprava teži da poveća uštede, transparentnost rada, otvorenost prema građanima i njihovo veće učešće u procesu donošenja odluka, smanji predrasude, kako je za RAM mrežu naveo Mitrović, da su opštine leglo konzervativizma, zaposleni u gradskim upravama teške birokrate koje ne koriste savremene tehnike i metode rada i komunikacije.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage