Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Saznajemo

20. 02. 2017. Užice

Autor: Jelena Penezić Izvor: Radio Luna

Lakše do parking mesta

Тable za elektronsku evidenciju slobodnih parking mesta biće postavljene sredinom godine na parkingu iznad gradskog trga i u Javnoj garaži.

JKP Bioktoš planira da do jula nabavi table za elektronsku evidenciju slobodnih mesta i postavi ih na dve lokacije zatvorenih parkinga u gradu, na parkingu srušene pošte iznad gradskog trga i na parkingu u Javnoj garaži.

Za nabavku je planom investicionih ulaganja izdvojeno 490.000 dinara. 

Kako su za Radio Lunu saopštili iz užičkog Bioktoša, table će biti postavljene kako bi se omogućila brža i kvalitetnija usluga parking servisa i kako bi građani u svakom momentu znali da li ima slobodnih mesta na tim parkiralištima.

Inače, JKP Bioktoš raspolaže sa 160, od 200, parking mesta u Javnoj garaži. Kako su nam naveli iz JKP Bioktoš, u Javnoj garaži je prošle godine ukupno korišćeno 96.416 sati, a korisnici su plaćali uslugu parkiranja po korišćenom satu. Osim toga je bilo 59 mesečnih ugovora i 167 dnevnih parkiranja u trajanju od 24 sata. 

Parking u ulici Kralja Petra I, na prostoru srušene pošte, kapaciteta 85 mesta, spada u zatvoreni tip parkirališta na kojima se usluga parkiranja obavlja nakon direktne naplate u skladu sa vremenom provedenim na parkiralištu.

JKP Bioktoš raspolaže sa ukupno 1.135 parking mesta na području grada, na parkiralištima zatvorenog i otvorenog tipa.

Broj parking mesta je poslednji put povećan u gradu 1. oktobra 2016. godine kada je u sistem otvorenih parkirališta uveden parking u Vidovdanskoj ulici.

Prihod JKP Bioktoš od naplate usluge parkiranja na javnim parkiralištima i u Javnoj garaži je prošle godine iznosio oko 33 miiliona 845 hiljada dinara, 2015. godine iznad 33 miliona 966 hiljada, dok je prihod Bioktoša od naplate parkiranja 2014. godine bio veći od 37 miliona.

Bioktoš je planirao da će ovogodišnji prihod od naplate usluge parkiranja iznositi 35 i po miliona dinara. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage