Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Pribojdobromestozazivot

08. 11. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Glas zapadne Srbije

Softveri za pametne satove u Priboju

Američka kompanija MHT Produkt, predstaviće uskoro novi model pametnog sata sa softverom koji će biti urađen u Srbiji. Proizvodni pogon nalazi se u Priboju.

Novi model pametnog sata nayiva se W -11 Smart watch, a predstavnici ove ameri;ke firme o;ekuju da ‘e se za mesec dana naći u prodaji.

-Očekujemo da će se naš proizvod za manje od mesec dana naći u prodaji, a biće ponuđen i kupcima u Srbiji, rekla je Jasna Petrović, menadžer te američke kompanije koja posluje u našoj zemlji.

MHT Produkt osnovan je u SAD pre šest godina, a pre dve godine pokrenut je proizvodni pogon u Slobodnoj zoni u Priboju. U adaptiranom pogonu nekadašnjeg FAP-a, proizvode se uređaji visoke tehnologije koji se kontrolišu posredstvom aplikacije na telefonu, i aparata za očuvanje životne sredine.

-Direktor i vlasnik kompanije Šan Masoudnia izabrao je Priboj kao idealnu sredinu za proizvodnju naših uređaja, jer je naišao na odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom i Slobodnom zonom. Za sve što nam je bilo potrebno imali smo kome da se obratimo. Mi smo bili među prvima koji su došli ovde, a adaptacija prostora, koji nije bio u funkciji godinama, trajala je šest meseci”, izjavila je menadžerka firme koja trenutno zapošljava 17 Pribojaca.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage