Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Preporucujemo

13. 11. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Uhvati film u GKC-u!

Revija najboljih filmova sa ovogodišnjeg festivala Uhvati sa mnom ovaj dan počinje u 18 sati i 30 minuta

Revija najboljih filmova sa ovogodišnjeg međunarodnog festivala Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film biće večeras prikazana u Gradskom kulturnom centru u Užicu. Revija filomova

Publika će od 18 časova i 30 minuta moći da pogleda filmove o ljubavi, porodičnim odnosima i podršci, umetnosti, samostalnosti  i specifičnosti položaja žena sa invaliditetom, nakon čega će uslediti i diskusija sa publikom.

Celokupan program besplatan je za posetioce.

Reviju filmova u GKC-u organizuje Udruženje distrofičara Zlatiborskog okruga Užice i KAO Parnas iz Novog Sada.

Podršku organizatoru KAO Parnasu, u sprovođenju celokupnog festivala i filmskih karavana, pomogli su Ministarstvo kulture Republike Srbije, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama i ERSTE banka.

Podsetimo, Međunarodni filmski festival Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film obuhvata projekcije filmova i prateći program na temu invalidnosti. Održava se od 2003. godine u Novom Sadu.

Ove godine je prikazano ukupno 34 filmova iz oko 25 zemlje sveta, na temu dostignuća i izazova sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage