Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Preporucujemo

11. 08. 2017.

Autor: Radio Luna Izvor: spektar.rs

Spektar bela tehnika

U prodajnom salonu u Požegi nudimo: Kompletan asortiman Gorenje bele tehnike I malih kućnih aparata Šporete na čvrsto gorivo, peći I kotlove na pelet Alfa plam Vranje I Milan Blagojević Smederevo Program ugradne tehnike za vaš dom I klima uređaje Širok asortiman televizora I mobilnih telefona

 

Osnovna delatnost preduzeća Spektar plus ,koje datira od 1989 godine je trgovina na malo i veliko električnim aparatima za domaćinstvo, malim kućnim aparatima, štednjacima na čvrsto gorivo i audio i video opremom.

U okviru preduzeća posluju 3 maloprodajna objekta ,dva u Ivanjici i jedan u Požegi. Kroz višegodišnje prisustvo i korektan odnos prema krajnjim potrošačima naše maloprodaje su postale dobro prepoznatljive i prihvaćene u ovom delu zapadne Srbije.

 

U domenu veleprodaje ovlašćeni smo distributeri za tri najprodavanija brenda iz oblasti bele tehnike na teritoriji Srbije.To su robne marke Gorenje, Alfa-Plam Vranje, i Milan Blagojević Smederevo. Zahvaljujući našim kupcima - partnerima iz velikog broja maloprodajnih objekata bele tehnike koje snadbevamo širom Srbije, našim logističkim kapacitetima u pogledu skladišnog prostora kao i vozila za dostavu robe,stekli smo u oblasti trgovine belom tehnikom , status pouzdanog partnera , na šta smo ponosni.

 

Preduzeće Spektar plus će i u narednom periodu učiniti sve da sačuva dobro prepoznatljivo ime i ostane pouzdan partner, kako našim vernim kupcima, tako i dobavljačima.

 

Prodavnica br. 1, Ivanjica, Ul Boška Petrovića bb, tel: 032 / 663 647
Prodavnica br. 2, Ivanjica, Ul Boška Petrovića 28, tel: 032 / 663 050
Prodavnica br. 3, Požega, Ul Knjaza Miloša 28, tel: 031 / 38 25 360

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage