Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Preporucujemo

18. 07. 2017. Zlatibor

Autor: Radio Luna Izvor: Zlatibor press

City games na Zlatiboru

Leteći vaterpolo, trka magaraca, vodena košarka, samo su neke od igara koje će posetioci ovogodišnjih igara moći da vide na bazenu hotela Olimp

Nekada izuzetno popularno takmičenje Igre bez granica sada se pod imenom City games održava širom Evrope, a u našoj zemlji domaćin takmičenja već drugu godinu za redom je Zlatibor. Takmičenje se održava u četvrtak. Kao i prošle godine, i na ovom finalnom takmičenju učestvuje osam ekipa među kojima je i ekipa domaćina Čajetine. 

Podsetimo, ekipe koje predstavljaju svoje gradove takmiče se u igrama na bazenu i pored bazena, a pobednik nacionalnog takmičenja stiče pravo da učestvuje u evropskom takmičenju. Atraktivne i adrenalinske igre su osnovni sadržaj ovog projekta, a osmišljene su tako da zabave publiku i takmičare, ali i da podstaknu vrednosti poput prijateljstva i timskog duha i da ukažu na važnost bavljenja sportom.

Ukupno je 13 disciplina među njima su morska alka, leteći vterpolo, vuča konopca, trka magaraca, vodena košarkaEkipe se sastoje od osam takmičara od kojih troje moraju biti ženskog pola.

Ovogodišnje  gradske igre se održavajuna bazenu hotela Olimp u četvrtak od 19 sati i 30 minuta. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage