Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazujseiodmahzaposli

02. 11. 2017. Priboj/Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna/Opština Priboj/Grad Užice

Zainteresovani za stipendije?

U toku su konkursi za dodelu stipendija talentovanim studentima u Priboju i učenicima i studentima sa prebivalištem na teritoriji grada Užica

Opštinska uprava Priboja je raspisala konkurs za dodelu stipendija talentovanim studentima te opštine Priboj za školsku 2017/2018.godinu.

Na konkurs se mogu prijaviti studenti čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije i koji imaju državljanstvo Republike Srbije. Uslov je da budu studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, a koji su, kako je navedeno, upisani prvi put u tekućoj školskoj godini na studije prvog ili drugog stepena.

Zainteresovani studenti prijave na konkurs mogu podneti poštom ili u pisarnici Opštinske uprave Priboj do 10. novembra. 

Podsećamo, do 13. novembra je rok za dostavu prijava na konkurs Grada Užica za dodelu gradskih stipendija učenicima i studentima za školsku 2017/2018. godinu. Pravo učešća na konkursu imaju učenici srednjih škola, studenti studija prvog stepena i studenti studija drugog stepena.

Studenti koji dobiju stipendiju imaju obavezu da se do mesec dana po završetku studija jave Gradskoj upravi za poslove organa grada, opštu upravu i društvene delatnosti, dok Grad Užice ima obavezu da stipendisti najkasnije dva meseca potom obezbedi posao u struci.

-         Ukoliko se student stipendista ne javi po završetku studija ili odbije ponuđeni posao, u obavezi je da gradu Užicu vrati ceo iznos primljene stipendije, a ukoliko grad Užice u predviđenom roku stipendisti ne obezbedi posao u struci, stipendista se oslobađa obaveze vraćanja sredstava isplaćenih na ime stipendije, navodi se u konkursu Grada Užica koji je izdvojio 17 miliona dinara za stipendiranje talentovanih učenika i studenata.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage