Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Mladiibiznis

29. 08. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Kako do preduzetničkih poduhvata?

Na dvodnevnoj konferenciji o omladinskom preduzetništvu, programima novčane pomoći za početnike u poslovanju, o prilikama za zapošljavanje u IT sektoru...

U toku su prijave za START(ME)UP vikend koji se za vikend održava u Užicu.

-         Na dvodnevnoj konferenciji razgovaraće se o razvoju omladinskog preduzetništa, informaciono-tehnološkoj ekspanziji i prilikama koje se otvaraju za zapošljavanje mladih u IT sektoru i programima finansijske podrške početnicima u poslovanju, navode u pozivu iz Libergrafa.

Inače, START(ME)UP vikend se održava u sklopu programa Virtuelni START(ME)UP inkubator čiji je cilj, kako navode, stvaranje snažnog, konkurentnog i inovativnog poslovnog ambijenta za rast i razvoj preduzetništva u Zlatiborskom okrugu.

-         Tokom deset meseci realizacije programa 15 mladih preduzetnika je koristilo veliki broj usluga koje pruža program i zahvaljujući njima u značajnoj meri unapredili svoje biznis ideje i već postojeće preduzetničke poduhvate, navode iz Građanske čitaonice Libergraf iz Užica koji sprovodi projekat uz finansijsku podršku Razvojne Agencije Srbije.

START(ME)UP vikend se održava 2. i 3. septembra. Konferencija se prvog dana održava u maloj sali Narodnog pozorišta Užice, drugog dana i Coffice-u, u ulici Strahinjića Bana 17.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage