Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

IzboriSevojno

16. 04. 2018. Sevojno

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Biraće se izvršni organi

Skupštinska sednica 19. aprila od 10 sati

Odbornici Skupštine Gradske opštine Sevojno biraće u četvrtak izvršne organe te gradske opštine.

Tokom druge skupštinske sednice u Sevojnu biraće se predsednik opštine, njegov zamenik i članovi Veća gradske opštine.

Podsetimo, za funkciju predsednika Gradske opštine Sevojno je predložen Ivan Marić (SNS), kao prvi na izbornoj listi Aleksandar Vučić-Zato što volimo Sevojno(SNS, SPS,PUPS i SNP) kojoj je pripalo deset mandata u lokalnoj skupštini, nakon izbora održanih 4. marta. Opozicionom bloku Ujedinjeni pobeđujemo. Za Sevojno. Za Srbiju.(Zdrava Srbija, DS, DSS, Pokret slobodnih građana, SDS, LDP, Narodna partija i Nova Srbija) je nakon lokalnih izbora pripalo pet odborničkih mandata, od 15, koliko ih broji lokalna skupština Sevojna.

Podsetimo, na prvoj, konstitutivnoj sednici Gradske opštine Sevojno dosadašnji direktor Narodnog muzeja Užice Nikola Gogić (SPS) je izabran za predsednika Skupštine gradske opštine Sevojno. Za njegovog zamenika je izabran Žarko Vukotić (PUPS), dok je Branka Cerović, odlukom lokalnih odbornika, ostala na mestu sekretara Skupštine. 

Odbornici te lokalne skupštine u novom sastavu biraće na drugoj po redu sednici i Administrativno- mandatnu komisiju, a na dnevnom redu skupštine, prema predlogu predsednika Skupštine Nikole Gogića, potvrđivaće se i mandati odbornika Skupštine Gradske opštine Sevojno.

Sednica počinje u 10 časova.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage