Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

IzboriSevojno

07. 03. 2018. Užice

Autor: Jelena Penezić Izvor: Radio Luna

Petković: Obećano će biti i ispunjeno(AUDIO)

Novo, kvalitetno rukovodstvo ostvariće želje Sevojničana u naredne četiri godine, poručio Gradski odbor SNS Užice

Izborna komisija Gradske opštine Sevojno je objavila konačne rezultate lokalnih izbora za odbornike te gradske opštine po kojima je izborna lista Aleksandar Vučić- zato što volimo Sevojno(SNS-SPS- PUPS-SNP), osvojila 2.368 glasova birača, odnosno 62, 15 procenata od ukupnog broja birača koji su na tim izborima glasali za neku od četiri ponuđene izborne liste.

Za izbornu listu Ujedinjeni pobeđujemo. Za Sevojno. Za Srbiju(Zdrava Srbija, DS, DSS, Nova Srbija, Nova stranka, LDP i SDS) je glasalo 1.115 birača, odnosno 29, 27 procenta od broja birača koji su glasali u Sevojnu.

Cenzus nisu prešle izborne liste Dr Vojislav Šešelj- Srpska radikalna stranka, koja broji 131 glas birača, i Srpski pokret Dveri sa 106 glasova Sevojničana.

Tačno 5.881 stanovnik Sevojna je bio upisan u birački spisak, a na drugim po redu izborima od osnivanja te gradske opštine je glasalo njih 3.810, odnosno 64, 78 %.

Sa deset od 15 odborničkih mandata u sevojničkoj skupštini, kolacija okupljena oko Srpske napredne stranke ima mogućnost da sama kreira politiku razvoja Gradske opštine Sevojno, poručuje predsednik Gradskog odbora SNS Užice Tihomir Petković.

Istakavši da je ta izborna lista koalicije oko SNS-a tokom kampanje u Sevojnu obećavala samo ono što je realno, Petković poručuje i u ime koalicije apsolutno garantuje da će obećano u naredne četiri godine biti i ispunjeno.

Dobar deo obećanog, kako najavljuje, biće započet ove godine.

Najkasnije za 15 dana će stari, dosadašnji predsednik Skupštine sazvati sednicu nove sevojničke skupštine. Na toj sednici, a kako bi Skupština Gradske opštine Sevojno bila konstituisana, podsetimo, biraće se predsednik lokalne skupštine i postaviti sekretar.

Prema najava prvog sa izborne liste Aleksandar Vučić- zato što volimo Sevojno, diplomiranog mašinskog inženjera, Ivana Marića, na prvoj skupštinskoj sednici novog saziva izabraće se i novi predsednik Gradske opštine Sevojno i opštinsko veće.

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

08.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 19:51

.............................

Obecano sta?Ispunjeno sta?Silne fabrike, sapeo Sam se na dve kad Sam prelazio ulicu

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage