Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

IzboriSevojno

05. 03. 2018. Čajetina, Sevojno

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Stamatović: Ostvarili smo najbolji opozicioni rezultat u Srbiji

Povodom juče održanih lokalnih izbora u Sevojnu nakon kojih je koalicija okupljena oko SNS-a osvojila apsolutnu većinu

Zdrava Srbija u koaliciji sa Demokratskom strankom je ostvarila 30 odsto mandata u lokalnoj skupštini Sevojna. To je, kako je poručio predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije u ime liste Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojnu, za Srbiju Milan Stamatović, odličan izborni rezultat u uslovima potpuno neravnopravne političke borbe i besomučne kampanje naprednjačkog režima.

-         Lista Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojno, za Srbiju, okupljena oko opozicionih stranaka, pokazala je da se zajedničkim snagama, bez ličnih i stranačkih interesa, opozcija može udružiti i suprotstaviti nenarodnom režimu Aleksandra Vučića, i da joj ostvareni izborni rezlutat ne daje za pravo da odustane od oslobođenja i ozdravljenja Sevojna, ali i cele Srbije, kaže Stamatović navodeći da je opozicija u Sevojnu ostvarila najbolji opozicioni rezultat u Srbiji, računajući jučerašnje lokalne izbore u Beogradu, Aranđelovcu i Boru.

Stamatović u saopštenju navodi da su naprednjaci vodili prljavu kampanju, te da su lažnim obećanjima, zastrašivanjem i trgovinom glasova ostvarili dobar rezultat i u Sevojnu.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage