Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

IzboriSevojno

01. 03. 2018. Užice

Autor: Jelena Penezić Izvor: Radio Luna

Marić i Mihailović Sevojničanima: Izađite na izbore(AUDIO)

Nosioci prve dve izborne liste na izborima za odbornike Skupštine Gradske opštine Sevojno govore za RAM mrežu o najvažnijim problemima u Sevojnu i planovima rešavanja prioritetnih problema

Veliki je broj problema sa kojima se Sevojničani godinama suočavaju, slažu se nosioci prve dve izborne liste, diplomirani mašinski inženjeri- Ivan Marić, prvi na listama broj jedan Aleksandar Vučić – Zato što volimo Sevojno( SNS-SPS- PUPS-SNP), i Bogosav Mihailović, prvi na listi broj dva Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojno, za Srbiju(Zdrava Srbija, DS, DSS, Nova Srbija, Nova stranka, LDP i SDS).

Na lokalnim izborima za odbornike Gradske opštine Sevojno nadmetaće se u nedelju ukupno četiri izborne liste.

Izborna lista broj tri je Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka. Inženjer saobraćaja Stefan Maksimović je prvi na izbornoj listi broj tri sa 12 kandidata SRS za odbornike sevojničke skupštine.

Pod brojem četiri je izborna lista Srpski pokret Dveri sa šest odborničkih kandidata za novi saziv sevojničke skupštine. Prvi na izbornoj listi koju je predao Srpski pokret Dveri je diplomirani inženjer organizacionih nauka Goran Masal.

Na predstojećim izborima u Sevojnu 5882 birača imaće priliku da glasa na jednom od ukupno pet biračkih mesta.

Predizborna tišina uoči lokalnih izbora za odbornike počinje u ponoć i trajaće do 20 časova u nedelju, odnosno do zatvaranja biračkih mesta.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage