Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

IzboriSevojno

19. 01. 2018. Sevojno

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna/SNS Užice

SRS OO Sevojno: Građani vidno zabrinuti?

SRS OO Sevojno povodom, kako navode, uzurpiranja prostorija Kulturnog centra u Sevojnu

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Sevojno se oglasio saopštenjem kako bi, kako navode, po primedbi građana Sevojna reagovali na uzurpiranje prostorija Kulturnog centra u ulici Aleksandra Vučkovića u Sevojnu, u svrhu korišćenja stranačkih prostorija Srpske napredne stranke.

-                Građani se pitaju da li je to legitimno i da li postoji bilo kakav ugovor o zakupu pre 14.1.2018 godine od kada oni koriste prostorije? Da li te prostorije treba da služe  za kulturni centar ili za stranačke prostorije? Takođe se pitaju kako će raspolagati opštinskom imovinom, ako doću na vlast, ako se ovako ponašaju u predizbornoj kampanji?, navode u saopštenju SRS Opštinskog odbora Sevojno i dodaju da su građani vidno zabrinuti tim gestom Srpske napredne stranke.

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Sevojno je pozvao građane da se, kako navode u saopštenju, usprotive torturi vladajućeg režima i izbore za ono što im po zakonu pripada.

Inače, predstavnici liste Aleksandar Vučić - Zato što volimo Sevojno su 17. januara Opštinskoj izbornoj komisiji prvi predali listu za lokalne izbore u Sevojnu. Diplomirani mašinski inženjer Ivan Marić je prvi na toj listi i kandidat za predsednika Opštine Sevojno. Na listi Aleksandar Vučić- Zato što volimo Sevojno je 15 kandidata za odbornike iz SNS, SPS, PUPS, SNP i Pozitivnog Užica.

Podsetimo, izbori za odbornike Skupštine gradske opštine Sevojno biće održani 4. marta, kada će oko 5870 građana Sevojna imati priliku da na jednom od pet biračkih mesta bira 15 odbornika. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage