Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Cajetina

12. 02. 2019. Čajetina

Autor: Radio Luna Izvor: Opština Čajetina

Lokalni plan upravljanja otpadom prosleđen čajetinskoj skupštini

Održana 61. sednica Opštinskog veća Čajetine

Novi Lokalni plan upravljanja otpadom za period 2019-2028. godine biće pred čajetinskim odbornicima tokom naredne skupštinske sednice, a nakon što je detaljno obrazložen na 61. sednici Opštinskog veća opštine Čajetina.

Većnici su usvojili i izmenu Plana javnih nabavki kojom se započinje postupak sanacije, zatvaranja i rekultivacije smetlišta Bregovi.

Usvojeni su nacrti odluka o izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za područje hotela Tornik – Kamalj i o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu, neposrednom pogodbom, a radi proširenja groblja u Mačkatu.

Čajetinski većnici su utvrdili predloge odluka o mreži javnih osnovnih škola i mreži javnih predškolskih ustanova na području opštine Čajetina, a na osnovu urađenih elaborata.

Tokom sednice, održane u ponedeljak, većnicima su predtavljeni predlog Statuta opštine Čajetina, nakon dobijanja saglasnosti nadležnog ministarstva, te godišnji Program poslovanja Turističke organizacije regije Zapadna Srbija i Izveštaj o radu Saveta za zdravlje opštine Čajetina za prošlu godinu.

Većnici su doneli više rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini, neposrednom pogodbom, i usvojili Mehanizam utvrđivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage