Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Cajetina

30. 01. 2019.

Autor: Radio Luna Izvor: www.zlatiborpress.rs

Đurić: Planiramo da poboljšamo uslove za boravak sportista

Opština Čajetina planira da ulaže u sportsko turistički centar Zlatibor koja je od nedavno u njenom vlasništvu. Rekonstrukcija sistema grejanja najavljena za leto.

Grejanje bi trebalo da radi na principu solarnih ploča i toplotnih pumpi, a početak rekonstrukcije najavljen je za letnje mesece.

Zamenik predsednika opštine Čajetina Arsen Đurić kaže da je opština odlučila da kupi halu, jer je postojala opasnost da će biti zatvorena zbog niza godina u stečaju.

-Zlatiboru to nije odgovaralo pa smo kupili halu i siguran sam da ćemo sa nekim manjim ulaganjima poboljšati uslove za pripreme i boravak sportskih ekipa u ovom centru. Odmah pored hale nalaze se i fudbalski stadioni, tako da ćemo imati odlične uslove za pripreme sportskih ekipa, rekao je Đurić.

U dugoročnijem planu jeste izgradnja bazena, koji bi koristili građani, ali i sportisti za pripreme. Takođe, u planu je izgradnja još fudbalskih terena.

-Kupovina sportske hale na Zlatiboru kao i proširenje sportske hale u Čajetini i ispunjavanje određenih standarda koje do sada nije imala, otvara mogućnost organizacije takmičenja i manifestacija međunarodnog karaktera, zaključuje Đurić.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage