Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Cajetina

24. 01. 2019. Ljubljana

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna/foto: TO Zlatibor

Poljske i ruske agencije zainteresovane za Zlatibor

Zlatibor učestvuje na Conventa poslovnoj berzi u Ljubljani

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na poslovnoj turističkoj berzi u Ljubljani, zvanoj Conventa, i dogovorila je posete Zlatiboru za predstavnike nekoliko evropskih i svetskih kompanija koje će na planini organizovati poslovne skupove.

Iz TO Zlatibor navode da su prvog dana sajma održali oko 20 sastanaka sa predstavnicima agencija i kompanija iz Evrope i sveta koje se bave organizacijom velikih poslovnih skupova. Predstavili su im celokupnu ponudu Zlatibora, kapacitete za smeštaj visoke kategorije i organizaciju poslovnih skupova.

-         Posebno je privlačna činjenica da na Zlatiboru postoji mogućnost organizovanja velikog broja izleta i raznovrsnih aktivnosti u prirodi. U potrazi za novim destinacijama brojne agencije prepoznale su Zlatibor kao veoma perspektivnu MICE destinaciju, a najveće interesovanje bilo je od strane agencija iz Poljske i Rusije. Za Zlatibor su zainteresovane i agencije iz Italije, Francuske, Turske, kao i agencije iz zemalja regiona kojima je Zlatibor već poznata destinacija, istakli su iz Turističke organizacije Zlatibor.

Ovogodišnja 11. Conventa je okupila više od 100 kompanija koje organizuju poslovne skupove i tim bilding putovanja za svoje klijente iz celog sveta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage