Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Cajetina

12. 10. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: www.zlatiborpress.rs

Održana sednica opštine Čajetina

Na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Čajetina za direktora biblioteke opet je izabrana Snežana Đenić. Takođe, doneta je odluka o pribavljanju u javnu svojinu preduzeća u stečaju Danica Čajetina.

Na 30. sednici Skupštine opštine Čajetina usvojene su sve tačke dnevnog reda. Za direktora Biblioteke Ljubiša R. Đenić izabrana je dosadašnja direktorka Snežana Đenić. Takođe, doneta je odluka o pribavljanju u javnu svojinu preduzeća Danica Čajetina–u stečaju. 

Na ovoj sednici data je i saglasnost na izveštaj o radu za prošlu i donet je godišnji plan rada za tekuću godinu predškolske ustanove Radost Čajetina. Data je saglasnost  na raspodelu dobiti po godišnjem finansijskom izveštaju za 2017.godinu KJP Zlatibor.
Skupština je dala saglasnost na izmene finansijskog plana za 2018. godinu Zlatiborskog Eko agrara. I ako je to bila prva izmena finanasijskog plana u ovoj godini, izazvala je reakciju opozicije, koja se posebno osvrnula na ulaganja u poslovanje mlekare u Krivoj Reci. Nakon sednice, predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović novinarima je predstavio daljan plan razvoja ovog preduzeća.

Odbornici su usvojili i dopunu odluke o uslovima i načinu postavljanja privremenih montažnih objekata i drugih pokretnih objekata  na javnim površinama. Doneto je više rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini neposrednom pogodbom fizičkim i pravnim licima, kao i odluka o uređenju građevinskog zemljišta sredstvima investitora Galens – invest iz Novog Sada.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage