Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Cajetina

08. 10. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Imovina preduzeća Danica postaje javna?

Opštinsko veće opštine Čajetina na nedavnoj sednici utvrdilo je predlog odluke o pribavljanju u javnu svojinu nepokretne imovine preduzeća u stečaju Danica d.o.o. Čajetina.

Po toj odluci opština će pribaviti objekat i dve katastarske parcele ovog preduzeća, i to nakon završenog stečajnog postupka i prihvatanja ponude opštine. Cena nepokretnosti niža je od 50 odsto od procenjene vrednosti predmeta prodaje.

Na ovoj sednici usvojen je i Izveštaj o radu i Program rada predškolske ustanove Radost Čajetina a data je saglasnost na raspodelu subvencija PD Zlatiborski eko agrar.

Po drugom pozivu izvršena je raspodela sredstava za verske zajednice.Veće je predložilo Skupštini raspisivanje javnog oglasa za otuđenje građevinskog zemljišta. Utvrđen je i predlog odluke po kojoj bi investitor Galens invest d.o.o. Novi Sad sopstvenim sredstvima vršio rekonstrukciju postojeće saobraćajnice iznad budućeg hotela.

Sednica Skupštine opštine Čajetina zakazana je za 11. oktobar. U drugoj tački dnevnog reda razmatraće se o predlogu odluke o pribavljanju u javnu svojinu nepokretne imovine firme Danica.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage