Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Cajetina

29. 06. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Dodeljena priznanja povodom Dana opštine Čajetina

Na današnji dan, pre 86 godina, Čajetina je proglašena varošicom. Od tada počinje da se razvija, napreduje i krajem 20. veka postaje najposećenije turističko mesto u Srbiji

Povodom dana opštine Čajetina, na svečanoj sednici Skupštine opštine Čajetina, dodeljena su priznanja pojedincima i kolektivima koji su u prethodnom periodu ostvarili zapažene rezultate u svojim oblastima.

Svečanosti su, između ostalih, prisustvovali predstavnici bratskih opština Herceg Novi, Trnovo i Laktaši, kao i ministar iz Vlade Republike Srpske, Ratko Čkonjević.

Zlatiborska povelja dodeljena je vlasniku Alko grupacije, Miroljubu Aleksiću koja je ove godine na Zlatiboru ottvorila Grand hotel Tornik, trenutno najveći hotel na Zlatibou i jedini sa pet zvezdica.

Priznanja su pripala i dugogodišnjem kapitenu košarkaša Zlatibora,  Ivanu Tmušiću, Košarkaški savez Srbije uručio mu je na Kupu priznanje kao igraču koji je prošao četiri takmičarska ranga sa istim timom.

Zahvalnica Zoran Tmušić za humanitarni rad pripala je beogradskoj novinarki Tamari Grujić, idejnom tvorcu emisije  S Tamarom u akciji.

Umesto najavljenim protestom u Beogradu ,Čajetina će dan opštine obeležiti u ponedeljak, u zgradi Vlade, na sastanku sa ministrom državne uprave i loklane smaouptrave Brankom Ružićem

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage