Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Cajetina

11. 06. 2018. Vrnjačka Banja

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

U Vrnjačkoj Banji predstavljena letnja ponuda Zlatibora

Turistička organizacija Zlatibor predstavila je svoju letnju ponudu za predstojeću sezonu i najavila veliki broj manifestacija tokom leta

Promotivni karavan Vidi Srbiju, deo istoimene kampanje Turističke organizacije Srbije pod sloganom Vidi Srbiju - koje momente ćeš pamtiti ovog leta?, predstavljen je osmog juna u Vrnjačkoj Banji.

U periodu od 18 do 22 časa posetioci su u Centralnom parku kod Rimskog izvora mogli da se upoznaju sa turističkom ponudom naše zemlje. Uz promotivni materijal, razgovor sa ljudima koji predstavljaju svoje mesto, posetioci su mogli da se upoznaju sa 25 destinacija u okviru kampanje. Posetioci su uživali uz bogat kulturno-umetnički program, imali su priliku da učestvuju u kvizu Koliko poznajete Srbiju i dobiju neku od vrednih nagrada, kao i da uživaju u projekcijama turističkih filmova.

Turistička organizacija Zlatibor predstavila je svoju letnju ponudu za predstojeću sezonu i najavila veliki broj manifestacija tokom leta.

Bogat program se sprema i za kulturno leto koje počinje u julu i završava se krajem avgusta. Zlatibor nije samo centar, pa će u mnogim zlatiborskim selima tokom leta biti održavane manifestacije.

Ova godina je godina jubileja u kojoj se proslavlja 125. godina organizovanog turizma, tako da će mnoge manifestacije biti podređene tim jubilejom koji će se svečano obeležiti 19. avgusta. Na Zlatiboru je počeo sa radom i jedan deo najvećeg hotela na Zlatiboru – Grand Hotel Tornik, koji spada u kategoriju hotela sa pet zvezdica i čije se otvaranje očekuje u oktobru mesecu.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage