Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Cajetina

04. 06. 2018. Zlatibor

Autor: Radio Luna Izvor: TO Zlatibor

Prvi gosti u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru

Hotel ima 129 smeštajnih jedinica i kapacitet od 400 gostiju, spada u kategoriju hotela sa pet zvezdica, najveći je i prvi je hotel ove kategorije koji se otvara na Zlatiboru.

Grand Hotel Tornik prve goste primio je 1. juna, a svečano otvaranje hotela najavljeno je za oktobar, kažu iz Turističke organizacije Zlatibora.

Prvi gosti - grupa od oko 200 ljudi u hotelu boravi tri dana i, kako piču na TO Zlatibor, ima priliku da uživa u svim sadržajima ovog objekta, uključujući restorane, lobi, barove, kongresne dvorane, kao i wellness centar, koji se prostire na 2.250 m² i sadrži dva velika bazena, relaks sobu, tursku, finsku i bio saunu, sedam soba za masažu, tepidarijume i vesele tuševe.

Prema rečima menadžmenta hotela, na rezervacionim sistemima već vlada veliko interesovanje za ovim hotelom. Otvaranje hotela sa pet zvezdica Zlatibor stavlja na svetsku turističku mapu i visoko pozicionira na listi najposećenijih turističkih destinacija regiona i Evrope.

Hotel posluje pod okriljem grupacije A hoteli, ima 129 smeštajnih jedinica i kapacitet od 400 gostiju, spada u kategoriju hotela sa pet zvezdica, najveći je i prvi je hotel ove kategorije koji se otvara na Zlatiboru.

http://www.zlatibor.org.rs/sr/novosti/vesti/Grand-Hotel-Tornik-na-Zlatiboru-primio-prve-goste/

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage