Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Cajetina

01. 06. 2018. Užice

Autor: J.P. Izvor: Radio Luna

SNS Užice: Prostorni plan PP Zlatibor ne pokriva trasu gondole

Već, kako navode, sprečava divlju gradnju

Prostorni plan za Park prirode Zlatibor ne pokriva trasu gondole niti će sa njom imati veze, saopštili su iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke Užice navodeći da će taj plan zaustaviti i sprečiti divlju gradnju i, kako dodaju, sav urbanistički haos i kriminal koji je postao zaštitni znak Zlatibora.

-         To je pravi razlog zašto Stamatoviću smeta Park prirode, Zakon i zaštita Zlatibora, navodi se u saopštenju užičkog odbora SNS koji se nada da će se relevantni državni organi, kako navode, pozabaviti aktivnostima predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića.

U saopštenju navode da je Stamatović do sada uspevao da izbegne pravdu skrivijaći se iza politike, često menjajući političke partije.

Podsetimo, Opština Čajetina je juče saopštila da se od lokalnih odbornika očekuje da na vanrednoj sednici Skupštine opštine izglasaju predlog odluke kojom će Skupština opštine Čajetina i njeni organi odbiti da učestvuju u postupku ranog javnog uvida i u daljoj proceduri izrade i donošenja Prostornog plana područja posebne namene Parka prirode Zlatibor.

Bojkot iz Opštine Čajeitna najavljuju do izjašnjavanja Ustavnog suda Srbije povodom postupka za ocenu ustavnosti i zakonitosti Uredbe o proglašenju Parka prirode Zlatibor i Odluke o izradi Prostornog plana područja posebne namene Parka prirode Zlatibor.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage