Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Cajetina

24. 11. 2017. Zlatibor

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Zlatibor domaćin Hrono kamp konferencije

Radionice i predavanja koja će, prema najavama, učenicima omogućiti edukaicju, uticaj na prevenciju i rešavanje zdravstvenih problema. Kao najznačajniji učinak navode poboljšanje usluga novim načinima zarade.

Hrono kamp konferencija se održava u subotu na Zlatiboru.

Edukacija za proizvođače organski proizvedene hrane i proizvoda, predstavljanje programa za pripadnike HORECE za pripremu hrane i pravilne kombinatorike po programu Dr.Gifing i usklađivanje usluga sa zahtevima jedinstvenog programa ishrane Dr. Gifing, tema su Hrono kamp konferencije.

Zdravstveni prosperitet, prevencija, medicinska dijagnostika, edukacija o zdravlju i o proizvodnji i pravilnoj kombinatorici, kako navode organizatori, osnovne su smernice i teme na radionicama i predavanjima.

Razvoj lokalnih mikro, malih, srednjih privrednih društava i preduzetnika, razvoj domaće organske proizvodnje zdrave hrane plasmanom domaćih proizvoda, razvoj ženskog preduzetništva u domaćinstvima i kroz kućne radinosti, proizvodnjom licenciranih novih hrono proizvoda, razvoj HORECE i omladinskog preduzetništva, usklađivanjem usluga fitnes instruktora sa zahtevima jedinstvenog programa ishrane Dr. Gifing, specifični su ciljevi održavanja konferencije Hrono kampa na Zlatiboru.

-         Zaštita i unapređenje zdravlja domaćom organskom proizvodnjom zdrave hrane i proizvoda u lokalnoj zajednici i regionu Zlatiborskog okruga kroz plasman domaćih proizvoda kao organski proizvedene hrane, pripremu hrane i pravilne kombinatorike, usklađivanje usluga fitness instruktora sa zahtevima jedinstvenog programa ishrane Dr. Gifing, organizatori navode kao opšte ciljeve Hrono kampa.

Hrono kamp konferencija se održava u hotelu Palisad na Zlatiboru od 12 do 16 sati.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage