Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

10. 09. 2014. Užice

Autor: Jelena Šopalović Izvor: Radio Luna

Besplatna škola stranih jezika

Mladi Užičani imaju priliku da besplatno nauče španski, francuski i engleski jezik u školi stranih jezika koja počinje sa radom 1. oktobra u Omladinskom klubu.

Mladi Užičani imaju priliku da besplatno nauče španski, francuski i engleski jezik u školi stranih jezika koja počinje sa radom 1. oktobra u Omladinskom klubu.

Vladan Virijević, koordinator užičkog Omladinskog kluba, kaže da već ima zainteresovanih za tromesečni kurs, tokom kojeg će mladi moći da savladaju početni nivo španskog i francuskog i srednji nivo engleskog jezika.

-         Časove stranih jezika držaće naši sugrađani koji su skoro diplomirali na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Profesori i Omladinski klub će naći način da nabave udžbenike. Profesori će dobiti džeparac za svoj volonterski rad i praktičan rad. Polaznici škole će biti mladi od 15 do 35 godina. Prioritet imaju sugrađani koji su nezaposleni, na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, i srednjoškolci. Napravili smo dve grupe po 30 polaznika za svaki od jezika. Grupe će imati časove u jutarnjim i večernjim terminima, kaže Virijević iz Omladinskog kluba. 

Škola stranih jezika se organizuje u saradnji sa užičkom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje.

Mladi se mogu prijaviti za školu stranih jezika na facebook stranici i u prostorijama Omladinskog kluba u Gradskom kulturnom centru. 

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

25.09.

2014.

aleksandar [neregistrovani] u 22:34

kulturni centar

gde se nalazi taj kulturni centar,kako to ide kad treba da se dodje da se prijai mislim da li treba i u koko se sati dolazi.

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage