Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

19. 12. 2012. Užice/Čajetina

Autor: Dunja Starčević Izvor: Radio Luna

Ski centar Tornik obezbedio brojne popuste

Ski centar Tornik počinje sa radom u petak. Uveliko se radi na pripremanju svih staza, a predstojećeg vikenda popust na ski pas biće 50%.

Prošle zime, na Torniku je bilo gotovo 100 skijaških dana, tokom kojih je Tornik posetilo oko 30.000 ljudi. Rukovodilac ski centra Ivica Lukić, kaže da su Skijališta Srbije za ovu sezonu pripremila određene pogodnosti, kako bi se privukao još veći broj posetilaca.

Imaćemo brojne popuste tokom cele sezone. Od 20. do 27. januara biće organizovana "Porodična nedelja", u okviru koje će popust na ski pas za sedmodnevne porodične pakete biti 15%, a svoje cene prilagodiće i hotelijeri, ski škole, ski rente..., kaže Lukić.

Pored ovoga, u planu je i "Ženska nedelja", koja će biti u periodu od 3. do 10. marta. Sve pripadnice lepšeg pola, tada će imati popust od takođe 15 %. Posebne pogodnosti pripremljene su za zaljubljene.

To će biti nešto ranije, tačnije od 3. do 10. februara. Za sve parove biće obezbeđena i jedna besplatna večera, uz sve ostale povoljnosti koje su identične kao u porodičnoj i ženskoj nedelji, ističe Lukić.

Više puta u toku sezone biće organizovano i "Skijalište u komšiluku". Ono je namenjeno najvernijim posetiocima, koji su na Torniku gotovo svaki dan, ističe Lukić.

Misli se uglavnom na lokalno stanovništvo koje je tu čitave sezone, pa se ovi popuste odnose se na radne dane, kaže Lukić.

U proteklih nekoliko dana na stazama je bilo samo oko 20 centimetra snega. Zahlađenje i nove padavine, obećavaju da će u petak biti idealni uslovi za otvaranje sezone i prve skijaške spustove.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage