Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

17. 01. 2019. Čajetina

Autor: Radio Luna Izvor: Opština Čajetina

Čajetinsko veće: Jelica Tošić rukovodiće STC Zlatibor

Održana 60. sednica Opštinskog veća opštine Čajetina

Članovi Opštinskog veća Čajetine su utvrdili na 60. sednici predloge odluka o izradi izmena i dopuna Plana generalne regulacije naseljenog mesta Čajetina sa naseljenim mestom Zlatibor – I faza i o izradi Plana detaljne regulacije kompleksa staro selo Sirogojno.

Opštinsko veće je usvojilo i finansijske planove svih mesnih zajednica za 2019. godinu.

Većnici su dali biblioteci Ljubiša R. Đenić saglasnost na program rada sa finansijskim planom za ovu  godinu. Usaglasili su se na prvu izmenu plana javnih nabavki opštinske uprave Čajetina.

Većnici opštine Čajetina su imenovali Jelicu Tošić za ovlašćeno lice koje će rukovoditi STC Zlatibor sa sportskom dvoranom do konačnog rešavanja statusa tog objekta i njegovog prevođenja u javnu svojinu lokalne samouprave.

Podsetimo, Opština Čajetina je nedavno postala vlasnik sportsko – turističkog centra Vai Tai na Zlatiboru pošto je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović potpisao ugovor o kupovini od slovenačkog preduzeća Rašica point u stečaju. Opština je tom transakcijom postala i vlasnik kapitala preduzeća u vrednosti od 109 miliona dinara.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage