Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

15. 01. 2019. Zlatibor

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Spust uz popust

Promotivna Skijaška nedelja na Torniku od 14. do 20. januara

Skijaška nedelja je počela, pa posetioce ski-centra Tornik do 20. januara očekuju popusti na ski karte.

-         Popust za Skijašku nedelju, od trodnevne do sedmodnevne ski karte biće deset posto, a termini su od 14. do 20. januara i od 18. do 24. februara, navode iz Turističke organizacije Zlatibor. Podsećaju da su Skijališta Srbije najavili da će popusta biti i tokom Ski-vikenda.

-         Tokom Ski- vikenda odobravaju se popusti od 20 posto, od dvodnevne do četvorodnevne ski karte, a termin su od 7. do 10. marta i od d 21. do 24. marta, dodaju iz Turističke organizacije Zlatibor.

Podsetimo, ski- centar Tornik se nalazi na nadmorskoj visini od 1.110 do 1.490 metara. Udaljen je devet kilometara od turističkog centra Zlatibor.

-         Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat, dodaju iz TO Zlatibor istakavši da je ukupan kapacitet skijališta oko 5.400 skijaša na sat.

Iz Turističke organizacije Zlatibor pdosećaju da ski-centra Tornik više ne zavisi od vremenskih uslova jer su četiri staze- Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene sistemom za veštačko osnežavanje.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage