Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

14. 01. 2019. Zlatibor

Autor: Radio Luna Izvor: TO Zlatibor

Uspešna promocija Zlatibora u Austriji i Nemačkoj

Turistička Organizacija Zlatibor je nastupila na sajmu turizma,kampinga i kamp opreme CMT u Štutgartu na zajednickom štandu sa Turističkom organizacijom Srbije

Turistička Organizacija Zlatibor je nastupila na sajmu turizma,kampinga i kamp opreme CMT u Štutgartu na zajednickom štandu sa Turističkom organizacijom Srbije.

Pored uobičajenih aktivnosti i informisanja nemačkih turista o potencijalima Zlatibora,predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su imali i niz uspešnih sastanaka. Sa ACSI(kamping asocijacija iz Holandije) ugovorena je još jedna grupa kampera za jun mesec tako da je dosada ugovoreno ukupno 6 organizovanih poseta.

Pored toga održani su i sastanci sa turističkim agencijama Kuga tours camping reisen i Wikinger reisen o mogućnostima dovođenja organizovanih grupa zainteresovanih za aktivni odmor,biciklizam i planinarenje.

Pre sajma u Štutgartu predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su potpisali ugovor sa austrijskim kamping klubom OCC o reklamiranju kampa Zlatibor u svim brošurama i publikacijama tog kluba,a svi članovi tog kluba će imati popust za boravak u Kampu "Zlatibor".

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage