Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

10. 01. 2019.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Repertoar bioskopa Art

Repertoar od 10. do 16. januara

Sala 1:

- 18:00 - Ralf rastura internet- Razbijač Ralf 2/ Ralph breaks the Internet - sinhronizovan u 3D (cena ulaznice: 300 dinara)

- 20:00 i 22:00 - Kralj lopova/ King of Thieves (cena ulaznice: 300 dinara)

Sala 2:

- 19:00 - SNEŽNA KRALJICA - SVET OGLEDALA/ Snezhnaya koroleva. Zazerkale - sinhronizovan u 2D (cena ulaznice: 250 dinara)
- 21:00 - Džulijet/ Juliet, Naked (cena ulaznice: 300 dinara)

 

 RALF RASTURA INTERNET- RAZBIJAČ RALF 2/ Ralph breaks the Internet

Dužina  trajanja: 114min.

Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan, 3D

Režija: Rich Moore, Phil Johnston

Glasovi: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar

U filmu “Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju 

 

SNEŽNA KRALJICA - SVET OGLEDALA/ Snezhnaya koroleva. Zazerkale

Dužina  trajanja: 80min.

Žanr: animirani, komedija, avantura, sinhronizovan

Režija: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Četvrti nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće vas i ove zime.

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. Da li će Petar uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka uspeti da ispuni proročanstvo Magične knjige Nedođije ? Da li će verni drugari uspeti da spasu Nedođiju i London? Pogledajte novu avanturu najomiljenijeg večnog dečaka u potrazi za Magičnom knjigom Nedođije.

KRALj LOPOVA/ King of Thieves

Dužina  trajanja: 108mn.

Žanr: krimi, drama

Glavne uloge: Michael Caine, Charlie Cox, Michael Gambon

Režija: James Marsh

Film o bandi penzionera koji su organizovali spektakularnu pljačku u Haton Gardenu u Londonu za Uskrs 2015. godine. Bandu čini oskarovska filmska elita poput Majkla Kejna, Džima Brodbenta i Toma Kortneja.

Neverovatna istinita priča o pljački dijamanata u Haton Gardenu, najvećoj u britanskoj istoriji. Grupa starijih muškaraca, u svojim kasnim 60-im i 70-im, je iz trezora u Haton Gardenu u Londonu ukrala blago ukupne vrednosti 200 miliona funti. Pljačku su razradili do detalja, u nekoliko faza. Prvi su put u trezor ušli učetvrtak uveče i izašli idućeg jutra, a ponovo su ušli u subotu uveče i pobegli na Uskrs.

DŽULIJET/ Juliet, Naked 

Eni je zaglavila u dugogodišnjoj vezi sa Dankanom, koji je opsednut rokerom Takerom Krouom. Kada akustični demo Takerove pesme od pre 25 godina izađe u javnost, počinju da se dešavaju velike promene u životu rokera. Film po romanu Nika Hornbija, Džulijet je komična priča o drugim šansama.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage