Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

03. 01. 2019.

Autor: Radio Luna Izvor: www.zlatiborpress.rs

KJP Zlatibor: Ulažemo u mehanizaciju

KJP Zlatibor Čajetina već petu godinu zaredom beleži pozitivan finansijski rezultat zahvaljujući povećanom obimu posla, kao i tehničkoj i kadrovskoj osposobljenosti. U protekloj godini nabavljene su mašine u vrednosti od 35 miliona dinara.

Na Zlatiboru i u okolini sve više firmi i pojedinaca koristi usluge KJP Zlatibor. To zahteva i veće angažovanje, a u ovom preduzeću uveravaju da oni promene spremno dočekuju promene. Konstantno ulažu u resurse, mehanizaciju i radnu snagu.

 -Da KJP Zlatibor obnavlja mehanizaciju, više i nije vest. Mi smo preduzeće koje je na vreme shvatilo da bez dobrih sredstava za rad, nema ni dobrih poslovnih rezultata. Kako bi unapredili naše poslovanje, od početka godine smo nabavili niz savremenih mašina uključujući autosmećaru, autocisternu, valjak, traktor, dve niskonoseće prikolice kao i ostalu tehničku opremu koja je neophodna za kvalitetno pružanje usluga. Ovih dana očekujemo i isporuku kamiona MAN 4h4, a raspisana je i javna nabavka za još jednu kombinovanu građevinsku mašinu. Vrednost mašina i opreme nabavljenih u protekloj godini iznosi 35 miliona dinara“, kaže direktor KJP Zlatibor Srđan Pantović.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage