Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

12. 12. 2018.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Oproštaj od direktora Bioktoša

Porodica, prijatelji i saradnici oprostili su se od Gorana Stanića, direktora užičkog JKP Bioktoš na komemorativnom skupu u Gradskoj kući u Užicu

Njegovi prijatelji i kolege govorili su o njemu kao o stručnjaku koji je bio vredan i odgovoran u svom poslu, ali pre svega dobar i pošten čovek. Kako je rekao gradonačelnik Užica Tihomir Petković, Goran je bio veran i pouzdan saradnik, odmeren u svakoj prilici.

-Uvažavao je tuđa mišljenja i nenametljivo krčio sebi put kroz život, trudeći se da ostane veran svojim vrednostima u koja je iskreno verovao. Vaspitavan u nekom drugom vremenu, kada su na ceni bili ljudski kvaliteti, trudio se da u svemu pronađe pravu meru i sačuva lični i profesionalni integritet, rekao je Petković.

Svog bliskog saradnika i kolegu poslednji put je pozdravila i njegova koleginica Mirjana Radivojčević.

 - Sećanja će nam uvek vraćati Gorana kao sjajnog čoveka, uvek spremnog da svima pomogne, direktora posvećenog preduzeću i rešavanju svih pitanja i problema. Zbog toga ćemo sa velikim ponosom, zahvalni što smo ga imali, čuvati Goranov lik, rekla je Radivojčević.

Podsećamo, Goran Stanić je od januara prošle godine bio direktor JKP Bioktoš. Rođen je 5. maja 1963. godine u Užicu, a kao mašinski inženjer radio je u Valjaonici bakra, Odesi, Fondu PIO i knjižari Đačko pero. Preminuo je posle duge i teške bolesti.

Rodbina i prijatelji potreseni su jer je Goran otišao prerano, a njegova smrt najveći je gubitak za suprugu Mariju i sina Mihajla.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

12.12.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 14:02

Komentar

Gorane,uvek cemo te pamtiti.Pokoj dusi i vecna slava ovom dobrom coveku.

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage